OVER ONS

Puur! daar houden we van!

Zeg eens eerlijk, hoe vaak zit jij doelloos te pinnen op je mobieltje? Al die leuke DIY spulletjes die op je bord verdwijnen en waar uiteindelijk nooit iets van komt? Misschien omdat je de materialen mist of de tools er niet voor hebt, of je hebt er simpelweg geen tijd en energie voor. Gelukkig zijn wij op dreef! En maken wij zelf de leukste woonaccessoires en zetten deze, speciaal voor jou, in onze webshop.

Puur, betaalbaar en handgemaakt. Dat is waar we voor staan.

 

Puur in onze schuur

Alle producten in onze webshop zijn door ons zelf gemaakt of samengesteld in onze schuur. Het prachtige zwarte atelier met rode dakpannen dat sinds de zomer van 2020 in onze achtertuin staat. 

‘Liefje, kijk deze is leuk!’, zo begon het voor ons. ‘Dat kan ik gewoon zelf maken... maar dan beter!’. Jan heeft een grote passie voor knutselen en is heel handig met hout, glas en verlichting. Alleen wat doe je vervolgens met al die projecten als ze klaar zijn? Juist! De combo tussen onze twee hobbies was snel gemaakt. Daphne heeft namelijk een hart voor marketing en communicatie en zo ontstond het merk Puur in huis. Een webshop waar we beide onze kwaliteiten en creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. 

Puur in huis

Shop voor jezelf, of voor iemand anders. We verpakken onze producten ook als kado. De meeste bestellingen passen gewoon bij jou door de brievenbus. Handig toch? Dan hoef je niet thuis te blijven. Alle producten zijn van pure materialen en in hun eigen pracht uniek. Omdat alle producten handgemaakt zijn kan de foto afwijken van jouw product. Maar dat maakt het juist zo puur. Houd de webshop in de gaten voor nieuwe producten. Op = op. We produceren in beperkte oplagen. Zo blijven we ons assortiment vernieuwen en onze creativiteit stimuleren.

Vanuit onze schuur, met liefde gemaakt, speciaal voor jou.

© 2020 - 2024 Puur in huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel